KAŠEL
5. 4. 2013
NEJRYCHLEJI SE ZBAVÍTE KAŠLE S POMOCÍ CIBULOVÉHO ČAJE.
DO HRNCE NALIJTE PŮL LITRU VODY A AŽ ZAČNE VŘÍT,VHOĎTE DO NÍ
2 CIBULE-NESMÍ BÝT OLOUPANÉ,JEN ODŘÍZNĚTE ZBYTEK NATĚ A KOŘEN.
NA MÍRNÉM OHNI POVAŘTE ASI 15 MINUT.PAK SCEĎTE A DO SCEZENÉHO ČAJE PŘIDEJTE NĚKOLIK LŽIČEK MEDU A CITRONOVOU ŠŤÁVU.OCHUCENÍM ZTRATÍ VÝVAR ČÁST CIBULOVÉHO PACHU.PIJTE 2-3 DNY,KAŽDÝ DEN IDEÁLNĚ2LITRY,KAŠEL BRZY ZMIZÍ.CIBULOVÝ ČAJ MŮŽETE OZVLÁŠTNIT A NAVÍC ZESÍLIT JEHO ANTIBAKTERIÁLNÍ ÚČINKY TAK,ŽE PO LEHKÉM POVAŘENÍ CIBULE DO HRNCE PŘIHOĎÍTE VŽDY PO ČAJOVÉ LŽIČCE LIPOVÉHO KVĚTU,ČERNÉHO BEZU,DIVIZNY A MATEŘIDOUŠKY.BYLINKY
KRÁSNĚ PROVONÍ ČAJ,UŽ NEBUDETE MUSET ANI PŘISLAZOVAT.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář